Selamat Hari Raya Idul Fitri 1436H

Posted on Updated on

Pangruwating jiwa kajiwo kasariro, kejawi ngaturaken sugeng riyadi 1436 H, ugi ngaturaken sedoyo kalepatan ing dinten riyadi meniko, mugi tansah sinabetno ing sekatahing bebendu, cinaketni ing gesang bagiyo mulyo, rahayu rahayu mugi rahayu sagung dumadi
rinenggo sumunaring suryo wayah ratri..
cinondro resik ing wardoyo..
Pangruwating jiwa kajiwo kasariro,
kejawi ngaturaken sugeng mangayubagyo dinten fitri 1 syawal 1436 H,
ugi ngaturaken sedoyo kalepatan ing dinten riyadi meniko, mugi tansah sinabetno ing sekatahing bebendu, cinaketni ing gesang bagiyo mulyo, rahayu, rahayu mugi rahayu sagung dumadi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s